Vejret

Huay Yang en lille del af det rigtige Thailand

Alle taler om vejret, men umiddelbart er der ikke behov for at nogen gør noget ved det i Huay Yang.

Huay Yang ligger i den del af Thailand hvor årets vejrud-sving er mindst.

De fleste vil helst vil se himlen, blå og skyfri, men når man har været under den blå himmel i nogle dage, kan man faktisk godt savne et par skyer, om ikke andet, så for øjnene og den skaldede isses

Sol er jo altid dejligt, men et heftigt tropisk regnvejr er heller ikke at foragte, og lidt betagende at se tagnedløbene på huset forsøge at følge med.

På en tur på vej hjem fra Prachuap krøb vi i ly for regnen, men gammelmor på billedet gik ufortrødent videre med sin lille oppak-ning. Hun kigger ind på os og tænker sikkert - hvad laver de dog der.

En dag med et tyndt skydække lå vi i poolen og dasede. Vi kom til at kigge op, og så dette sælsomme syn. Solen havde simpelthen brændt det fineste cirkulære hul i skydækket.

Vejret er altid godt i Huay Yang, men ingen tvivl om at december-januar-februar topper med solskins-timer. Det hjælper bare ikke noget at solskinstimerne topper på en årstid hvor man ikke har ferie. Derfor tag til Huay Yang når du har ferie, men september er nok den måned man skal holde sig hjemme - hvis altså ikke lige er der hvor man har ferie - så tager man afsted.